Sök
Stäng denna sökruta.

31 dagar #Levförfan

För fjärde året startar jag det nya året med 31 dagar #Levförfan. Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor. Min vision är att jag genom ett mejl varje morgon är en hand att hålla i, lite jävlarannamma de dagar som behövs och en varm kram de dagar du behöver det.

Nå vad är det egentligen? 

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig och varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg. ⁠

Rörlighetspass ”Medan-kaffet-kokar”.

Några minuters rörlighet för att väcka upp kroppen – men du kan självklart välja att göra dom när som helst på dagen. Min rekommendation är att göra dem alla dagar du kan men aldrig känna något måste. Varje år är det ett gäng som säger att morgonrörligheten hjälpt dem att bli av med segdragna skador.  

Styrkepass ”Håll-dig-hel”.

30 minuter styrka med kroppsvikt eller med hantlar/viktplatta för dig som föredrar det. Du kommer få en bild med passet som du kan spara i din telefon och vill du se övningarna så hittar du filmer på Levförfan sidan.

Det kommer bli fem träningspass med kroppsvikt och fem gympass. Du väljer vilket som passar dig varje vecka. Många sparar de här passen och plockar fram under året när de vill ha inspiration.

30 minuter kondition.

Intervaller för att boosta konditionen, hjärtat och hjärnan.⁠⁠ Du kan välja att springa, cykla, ro, gå med stavar eller något annat som du gillar.

När du beställt får du årets specialdesignade mugg och anteckningsbok. Du som var med förra året känner igen temat, det är en vidareutveckling av förra årets hjärta och hjärna men i år ännu mer detaljer som eld, skog, fjäll och tittar du riktigt noga kan du hitta Rajo (min finnspets).

På baksidan av muggen har jag graverat in “Andas ut. Andas in. Lev för fan!” med min handstil. Läses med den bredaste av norrlandsdialekter du kan föreställa dig. I dessa AI-tider vill jag vara så mänsklig och närvarande jag kan utan att vara hemma hos dig varje morgon.

Allt material – tankeövningar, träningsprogram, filmer och pdf:er kommer också att finnas samlat på en låst sida som du har tillgång till under hela 2024.

Det går självklart bra att få kvitto till friskvårdsbidrag eller att ge bort det i julklapp (om du vet att personen vill ha det och inte mår dåligt av svordomar mm.) 

Kul om du vill starta året med mig. Här hittar du mer information och kan boka!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *