Sök
Stäng denna sökruta.

IRONMAN HAWAII – INCHECKAD!

En natts sömn sedan är det dags. Ironman Hawaii. Det kommer bli varmt, det kommer bli brutalt men i mitt huvud SKA jag i mål. Kommer inte njuta av varje sekund, men jag kommer vara glad över att livet ger mig den här chansen. Väldigt ödmjuk för tävlingen men ska som vanligt ta det steg för steg.

Jag startar torsdag 06:50 – svensk tid 19:50 så vill du så slå en blick hur min simning går, sov sedan gott och kolla om jag springer lagom till frukost eller så. Målet är att jag ska vara i mål mellan 18-22 då Lisa och Anna är volontärer.

Du kan följa mig, nummer 612 antingen via appen Ironman tracker eller så brukar det finnas en länk här!

Checkade in Tysken och lämnade in mina växlingspåsar idag.  

Efter simningen kommer vi springa igenom här.

Till växlingspåsarna. Blue som i bike.

Efter 18 mil ska jag byta till red som i run … och springa ett maraton.     

Wish me luck. Punkt slut. Godnatt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *