IRONMAN HAWAII – INCHECKAD!

En natts sömn sedan är det dags. Ironman Hawaii. Det kommer bli varmt, det kommer bli brutalt men i mitt huvud SKA jag i mål. Kommer inte njuta av varje sekund, men jag kommer vara glad över att livet ger mig den här chansen. Väldigt ödmjuk för tävlingen men ska som vanligt ta det steg för steg.

Jag startar torsdag 06:50 – svensk tid 19:50 så vill du så slå en blick hur min simning går, sov sedan gott och kolla om jag springer lagom till frukost eller så. Målet är att jag ska vara i mål mellan 18-22 då Lisa och Anna är volontärer.

Du kan följa mig, nummer 612 antingen via appen Ironman tracker eller så brukar det finnas en länk här!

Checkade in Tysken och lämnade in mina växlingspåsar idag.  

Efter simningen kommer vi springa igenom här.

Till växlingspåsarna. Blue som i bike.

Efter 18 mil ska jag byta till red som i run … och springa ett maraton.     

Wish me luck. Punkt slut. Godnatt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ISTÄLLET FÖR IRONMAN

Jag gjorde slut med Ironman häromdagen (läs mer här!) och fick flera meddelanden om att triathlon är mycket större än Ironman och

Läs mer »

Hej då Ironman

I veckan deklarerade Ironman att Ironman Hawaii, det vill säga VM kommer vara två dagar men bara en dag i Kona. Nästa

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *