IRONMAN HAWAII – INCHECKAD!

En natts sömn sedan är det dags. Ironman Hawaii. Det kommer bli varmt, det kommer bli brutalt men i mitt huvud SKA jag i mål. Kommer inte njuta av varje sekund, men jag kommer vara glad över att livet ger mig den här chansen. Väldigt ödmjuk för tävlingen men ska som vanligt ta det steg för steg.

Jag startar torsdag 06:50 – svensk tid 19:50 så vill du så slå en blick hur min simning går, sov sedan gott och kolla om jag springer lagom till frukost eller så. Målet är att jag ska vara i mål mellan 18-22 då Lisa och Anna är volontärer.

Du kan följa mig, nummer 612 antingen via appen Ironman tracker eller så brukar det finnas en länk här!

Checkade in Tysken och lämnade in mina växlingspåsar idag.  

Efter simningen kommer vi springa igenom här.

Till växlingspåsarna. Blue som i bike.

Efter 18 mil ska jag byta till red som i run … och springa ett maraton.     

Wish me luck. Punkt slut. Godnatt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

31 dagar #Levförfan

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor. Min vision är att jag genom ett mejl varje morgon är en hand att hålla i, lite jävlarannamma de dagar som behövs och en varm kram de dagar du behöver det.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig och varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg. ⁠

Läs mer »

Hej då räven

Fast jag visste att det var dags så är saknaden stor. Så stor. Så enormt stor. 

Jag kommer aldrig mer klappa den vackraste, mjukaste pälsen. De där vackra ögonen med perfekt eyeliner kommer aldrig mer möta mina för att kolla vilket håll vi ska gå. Ingen kommer prata sådär som bara han kan med mig till morgonkaffet. Han kommer aldrig mer att buffa på min arm när jag sitter framför datorn och han tycker det är dags för promenad.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *