#LEVFÖRFAN 2022

#Levförfan är mitt livsmotto. En påminnelse om att jag ska dö en dag. Men inte idag – idag ska jag leva! Njuta. Lukta. Känna. Ta stora djupa andetag av livet liksom. För varje födelsedag jag får desto tacksammare blir jag. För jag vet att idag är jag här. En dag kommer jag inte vara det.

Senaste åren har jag gjort en “limited edition” #Levförfan. Jag får varje vecka frågor om tidigare års designer går att köpa men jag säger nej – limited edition är limited edition. Missar du chansen så missar du chansen!
2022 års mugg har en fredsduva graverad. Givetvis med norrländsk touch med hjortron och grankvistar. Ville att den skulle kännas lite som en tatuering med en smula inspiration av de där vita fredsduvorna i keramik som många hade upphängda i fönstren när jag var liten. Millis Sarri hjälpte mig.

När jag beställde graveringen av Karol (som alltid graverat mina muggar) så hoppades jag att kriget skulle vara ett minne blott. Karol bor med sin familj tio mil från den ukrainska gränsen, där är kriget väldigt närvarande. 50 kronor av varje mugg kommer gå till UNHCR. För att det känns rätt.

På andra sidan muggen hittar du ”Andas ut. Andas in. #Levförfan”

Hoppas innerligt att du gillar den. Du hittar 47 stycken att köpa hos Love from lapland när de är slut är de slut.
Jag tänker ge bort en mugg så kommer du på någon som behöver en #Levförfan mugg så kommentera här eller på @lanttolife på Instagram och berätta vad #Levförfan är för dig och är den inte till dig själv så @ den du tycker ska ha den och berätta varför. (utser en vinnare på fredag kväll)

Här hittar du årets #Levförfanmugg!

Ps. Det finns en variant av #Levförfan som alltid går att köpa, men just den här har jag låtit gravera 48 muggar. Det är de som finns med den här designen. För att fira mitt 48:e år.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

En reaktion på ”#LEVFÖRFAN 2022

  1. En mugg till min syrra! En fantastisk person, med en halvtrasig kropp men en jävla vilja att göra det bästa av vad den ändå kan användas till i form av träning och vardagsmotion. Håller dessutom igång projektet “familjen” på sin egen hemmaplan på bra sätt, och piggar även upp våra föräldrar i vardagen med sitt härliga humör och äkta omtanke. Inte utan att jag tror att “Andas ut. Andas in.” är hemligheten bakom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *