66 DAGARS UTMANING

I sommar ska jag simma 3860 meter, cykla 18 mil och sedan springa ett maraton. Men i ärlighetens namn så känns det just nu som jag håller på med något experiment i exakt hur lite jag kan träna och ändå genomföra en Ironman. Pandemin och dålig motivation gör att alla tävlingar flyttats fram två gånger och har gjort att det är närmare två år sedan jag körde långpass.

Enligt studier så tar det i genomsnitt 66 dagar innan en vana sitter och det jag vill få till nu är långpass varje vecka. Allt är relativt men just nu är långpass för mig att jag ska simma minst 3000 meter, cykla 6 mil och springa 90 minuter en gång varje vecka. Jag älskar tidsbestämda utmaningar så jag har gjort ett schema jag ska kryssa i varje vecka.

Vill du också ha 66 dagar att kryssa så hittar du en pdf att skriva ut här!

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

31 dagar #Levförfan

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor. Min vision är att jag genom ett mejl varje morgon är en hand att hålla i, lite jävlarannamma de dagar som behövs och en varm kram de dagar du behöver det.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig och varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg. ⁠

Läs mer »

Hej då räven

Fast jag visste att det var dags så är saknaden stor. Så stor. Så enormt stor. 

Jag kommer aldrig mer klappa den vackraste, mjukaste pälsen. De där vackra ögonen med perfekt eyeliner kommer aldrig mer möta mina för att kolla vilket håll vi ska gå. Ingen kommer prata sådär som bara han kan med mig till morgonkaffet. Han kommer aldrig mer att buffa på min arm när jag sitter framför datorn och han tycker det är dags för promenad.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *