Sök
Stäng denna sökruta.

66 DAGARS UTMANING

I sommar ska jag simma 3860 meter, cykla 18 mil och sedan springa ett maraton. Men i ärlighetens namn så känns det just nu som jag håller på med något experiment i exakt hur lite jag kan träna och ändå genomföra en Ironman. Pandemin och dålig motivation gör att alla tävlingar flyttats fram två gånger och har gjort att det är närmare två år sedan jag körde långpass.

Enligt studier så tar det i genomsnitt 66 dagar innan en vana sitter och det jag vill få till nu är långpass varje vecka. Allt är relativt men just nu är långpass för mig att jag ska simma minst 3000 meter, cykla 6 mil och springa 90 minuter en gång varje vecka. Jag älskar tidsbestämda utmaningar så jag har gjort ett schema jag ska kryssa i varje vecka.

Vill du också ha 66 dagar att kryssa så hittar du en pdf att skriva ut här!

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *