Sök
Stäng denna sökruta.

SKIDA MED UTE 2022

Marcus Hellner, Anna Olsson, Johan Olsson och Sofie Lantto. Att få vara sidekick till det här gänget, alltså TACK!
28–30 januari är det dags för Skida med Ute i Vemdalen. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i form av bra instruktörer men också trerättersmiddagar, spa och chans att provåka de senaste nyheterna från Rossignol.

Såhär står det på bokningssajten:
Siktar du på Vasaloppet? Eller vill du bara ha mer längd i livet? Häng med Utemagasinet på längdskidläger till vackra Storhogna Högfjällshotell & Spa! Tillsammans med Utemagasinet bjuder Storhogna Högfjällshotell & Spa och våra partners på ett fullspäckad program under dagarna 28-30 januari 2022.

Vad ingår i priset?

 • Två övernattningar på Storhogna Högfjällshotell & Spa med del i dubbelrum
 • Tre lunchbuffé ink kaffe & kaka
 • Två trerättersmiddagar
 • Två fjällinspirerad frukostbuffé
 • Två eftermiddagsfika
 • Tillgång till Spa
 • Instruktörsledda träningstillfällen med våra professionella tränare
 • Två rörlighetspass med Sofie Lantto
 • Test av utrustning från Rossignol
 • Goodiebag från Utemagasinet och partners
 • Spårkort 3 dagar

Klicka här för att läsa mer om hur vi hade det sist. 
Här kan du se några bilder från när jag sist var i Vemdalen. 

Häng med du också! Info och anmälan hittar du här! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 3

Lägga till med båt mellan y-bommar. Att smeka gasreglaget – inte grovhångla. Försiktigt och fint för att hitta känslan för hur mycket man behöver svänga.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *