Sök
Stäng denna sökruta.

UTEFEST 10-12 september

Helgen den 10-12 september anordnar Utemagasinet Utefest vid höga kusten Du köper ett utepass och sedan är det bara att välja och vraka om du vill klättra Via Ferrata (fritt hela helgen) paddla, vandra, springa, träna med Marcus Hellner, yoga, laga utemat, plocka svamp, gå på yxtäljnings workshop, bushcraft, blanda vilda drinkar med Mixedbybella och och och …

Schemat är minst sagt späckat. Projetkledare Sanna har maxat årets Utefest och vi på Utemagasinet är så glada att ÄNTLIGEN få träffas kring lägerelden igen. Självklart ute och med avstånd men ändå – att ses. Att få skratta ihop över en öl.

Som jag längtar! Är du det minsta sugen så kika in på Utemagasinets stories för att se hur schemat är upplagt och sedan går du in på Utefest.se och bokar dig. Söndag 29 augusti klockan 12:00 släpps bokningen till alla aktiviteter.

Hoppas vi ses!

Ps. Mitt största bekymmer är att autocorrect på utepass är utedass. Exakt hur många gånger tror du det blivit fel …

     

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKNING FÖR VANDRING

Här hittar du tipsen till en perfekt packad vandringsryggsäck. Från strategiskt placerade snacks i midjebältet till viktiga verktyg som kompass, karta, pannlampa och toalettpapper i det översta facket. Sovprylar, köksutrustning, dunjackor och regnkläder har sina egna dedikerade platser för enkel åtkomst under pauser.

Läs mer »

Prylen: kängan Mira

Vi träffades när jag letade efter sällskap till Patagonien. Det var kärlek vid första ögonkastet. Testade några andra men de var antingen

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *