Sök
Stäng denna sökruta.

Workation på Gotland

En av dom bästa sakerna jag vet är att möta upp ett gäng smarta människor och utbyta erfarenheter och skratt. Är hemma efter några dagar på Gotland med Sara*2, Katta och Jessica.

Sara Rönne är inte bara en smart och skön människa hon är också bäst på att scouta fram bra hus för ändamålet.

Vid dagens första kaffe brukar vi stämma av vad alla har för förväntningar och drömmar om dagen. Skriver ner några punkter. Älskar att få ta del av andra människors kunskap och erfarenheter. Vi är alla egna företagare men med olika inriktningar på vårt företagande. Efter varje workation har jag kommit hem påfylld med inspiration, kunskap och framförallt känslan av att jag både kan ta djupare andetag och tänka större och bättre. 

I fredags gick jag en promenad och tog ett bad innan jag åt frukost med gänget. Älskar att äta en riktigt god frukost och sakta vakna med bra människor innan jobbdagen drar igång. Sedan hade jag möten och levererade några jobb på förmiddagen, för att vid lunch cykla till Prima Gård för smörrebröd, saffranscheesecake och ett glas vitt naturvin. Livet kändes overkligt bra när min gula klänning fladdrade i vinden och dofterna svepte förbi i olika lager. Hemma i huset testade vi suröl ute på terrassen och satte en lös agenda för våra dagar. 

Vi har pratat affärsplaner, smarta lösningar för aktiebolag, digitala strategier, tillväxt på Instagram, contentplanering och och och och …

Men vi har också haft ledigt och cyklat.

I lördags cyklade vi på Fårö.

Besökte raukar.

Sara vid Helgumannen fiskeläger.

Hängde på stenmurar.

 

Avslutade med långlunch på restaurang Crêperie Tati. Så kul att äntligen få besöka Kutens!

Om det finns saffransglass så äter jag saffransglass. Punkt.

Vi delade upp middagarna och medan en person lagade maten diskuterade vi allt från bilar, affärsplaner, aktiebolag, passiva inkomster, hur vi kan jobba mindre och tjäna mer till sensualitet. Älskade varje minut.

Känner mig pånyttfödd både privat och i mitt företagande och säger stort TACK till Sara, Sara, Katta och Jessica. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

En reaktion på ”Workation på Gotland

  1. De här dagarna. Kommer ploppa upp tankar i huvudet långt efter! Man lyckas vänja sig vid att kunna slänga ur sig en tanke och låta den tas vidare av andra smartskallar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *