Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN MEDITATION

Sen i november har jag använt appen Mindfully som har över 200 olika meditationer – så det var inte svårt att tacka ja när Axel Wennhall frågade om jag ville vara med i deras podd. Axels röst är den jag mediterat mest till senaste halvåret – så det var nästan lite surrealistiskt att meditera med honom i samma rum. Vill du så lyssna på vårt samtal som avslutas med att jag guidar en #Levförfan meditation under dom sista tio minuterna.

Såhär skriver Mindfully om vårt poddavsnitt:
Sofie Lantto är fallskärmshopparen som blev yogalärare och sen triatlet. Hennes motto är att livet är för kort för att inte göra saker man drömmer om. Andas in. Andas ut. Sänk axlarna och lev för fan. Och det är precis det vi pratar om med Sofie. Vi pratar om att Sverige är en optimal plats för meditation. Hur meditation kan användas som verktyg för både fallskärmshoppning och triathlon. Att Iron Man är en dag med sig själv och att det antingen är huvudet eller energi som sätter stopp. Att loppet Ö till Ö kan fungera som parterapi. Om att tiden är det mest jämställda vi har. Att hitta sitt varför och att det ska ge oss ett leende på läpparna. Om att leva sitt liv så att man kan dö lycklig imorgon. Sofie avslutar sen vårt samtal med att guida en meditation på temat, lev för fan.

Här hittar du podden hos Mindfully! 

Tycker du bättre om att lyssna i Spotify så hittar du den här!

Och vill du testa mindfully så klicka in här så kan du meditera gratis i 30 dagar (sedan övergår den i ett abonnemang men avslutar du innan så kostar det dig ingenting – sätt en påminnelse i telefonen om du vill vara säker på att komma ihåg att ta ett beslut om du vill fortsätta eller inte)  

Det finns dagliga meditationer, det finns meditationer där du kan välja hur många minuter du vill meditera, du kan välja meditationsresan eller mina favoriter med Björn Natthiko Lindeblad. Vad har du att förlora? Ge det några minuter om dagen i 30 dagar och se vad som händer. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *