Sök
Stäng denna sökruta.

Ja, det är trist nå så djävulskt att vi ska behöva ha munskydd (för att Covid finns – tänker inte ge mig in i någon debatt om munskyddets vara eller inte vara – kan vi inte alla enas om att livet är skönare utan både covid och munskydd) men nu är det så om du behöver resa kommunalt i rusningstrafik – och kanske vill du ha den när du ska handla.
?
Vill du också vara en #LevFörFanNinja så har jag designat det här munskyddet. En tvättbar och återanvändbar ansiktsmask med en tät passform och med en näsklämma i övre kanten. Godkänd som klass 3 skydd – alltså för allmänheten för att främja gruppskydd på arbetsplatser, i butiker och allmänna utrymmen. Certifierad för minst 25 tvättar på 60 grader.?


?
Det finns 149 stycken och jag tänker att det är dom som finns. Punkt. Nu utrotar vi Corona och sedan kan vi rama in det här munskyddet som minne över en speciell tid i vårt liv. ?

Lanttodesign.se är platsen för att hitta masken som gör dig till en #LevFörFanNinja – klicka här! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *