Sök
Stäng denna sökruta.

Ja, det är trist nå så djävulskt att vi ska behöva ha munskydd (för att Covid finns – tänker inte ge mig in i någon debatt om munskyddets vara eller inte vara – kan vi inte alla enas om att livet är skönare utan både covid och munskydd) men nu är det så om du behöver resa kommunalt i rusningstrafik – och kanske vill du ha den när du ska handla.
?
Vill du också vara en #LevFörFanNinja så har jag designat det här munskyddet. En tvättbar och återanvändbar ansiktsmask med en tät passform och med en näsklämma i övre kanten. Godkänd som klass 3 skydd – alltså för allmänheten för att främja gruppskydd på arbetsplatser, i butiker och allmänna utrymmen. Certifierad för minst 25 tvättar på 60 grader.?


?
Det finns 149 stycken och jag tänker att det är dom som finns. Punkt. Nu utrotar vi Corona och sedan kan vi rama in det här munskyddet som minne över en speciell tid i vårt liv. ?

Lanttodesign.se är platsen för att hitta masken som gör dig till en #LevFörFanNinja – klicka här! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *