Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 31

Gjorde den här övningen som avslutning på #SeasonsOfYou men jag har gjort den tidigare med Cecilia Duberg och ibland är den precis vad jag behöver.  Den kan vara till hjälp för att få tag på det som är viktigt på riktigt.

–> Gör dig en inre bild av din 80-årsdag. Var är du någonstans? Var ska du fira?

Se framför dig hur du anländer till din egen fest. Fråga nu dig själv: Vem är där? Vilka vill jag ska komma? Kanske är det människor du ännu inte träffat. Och, när de ställer sig upp för att hålla ett tal om dig, vad säger de? Vilka människor vill du ha i ditt liv, vad vill du att de ska säga om dig och hur vill du känna? Vad vill du ha uppnått och hur vill du må? Här har du dina djupaste värden.

Vem vill du vara? Vem vill du ha varit? Vad vill du berätta om ditt liv till nästa generation? 

Vad behöver du göra nu – så du kan vara nöjd sen? 

Gör det. 

Punkt. 

Ibland är din inre bild av dig själv som 80 år, din bästa coach med alla svar. 

—–

Själv ser jag fram emot att få återgå till fylla och knivslagsmål här på Lanttolife. Eller mer troligt träning, kaffe, fjäll och skog. Hela mitt liv är #Levförfan så det är inte så att den här månaden varit annorlunda, kanske har jag visat mer av en sida som vissa tycker är lite flummig. Det är ingen sida jag skäms för eller vill hålla undan – det är bara inte hela jag.

Jag är allt. Jag är håll-käften-träning och mindfullness. Jag är fylla, kallbad och kaffe. Jag är Ironman och yoga. Jag älskar att vandra i fjällen och åka till storstad. Jag är allt och det är du också.

Man väljer och väljer om vem man är. Oftast bara i sitt huvud. Det enda jag vill det är att du reflekterar över vem du gör saker för och vem du lyssnar på. Min rekommendation är att lyssna på dom som betyder något för dig – och strunta i resten. Man kan inte vara älskad av alla – och du kan inte älska alla. Det är ok. Du är ok. Jag är ok. 

Äh, det lät trist. Du är bäst. Jag är bäst. Ut och #LevFörFan nu – på det sätt som gör just dig lycklig nå så jävulskt! Deal? 

Reflektioner – är du less på #LevFörFan eller känner du #KeepThemComing ?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *