Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 29

Har du inget snällt att säga så säg ingenting.  Varken till andra eller till dig själv. Testa i 24 timmar. Lätt! Svårt?

I min värld så är det klart som fan man inte kan tänka positivt hela jäääävla tiden men jag är helt övertygad om att du kan träna din hjärna att se det som är bra. Det händer inte bara. För mig var det ett uppvaknande att reflektera över hur jag pratar om och med mig själv – jag har varit otroligt mycket hårdare och mer kritisk mot mig själv än mot andra. Nu tänker jag att jag aldrig ska säga saker till mig själv som jag inte skulle säga till min bästa vän.

Under hårda tävlingar pratar jag mycket med mig själv när dom mörka tankarna kommer.

Under swimruntävlingar är det inte bara mig själv utan även min partner som ska in i mål. När hon börjar bli tyst så handlar det om att peppa och göra vad jag kan för att hjälpa upp henne. In med energi både i munnen och hjärnan! Och tvärtom.

Seså. Håll käft eller säg något snällt. Eller?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *