Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 27

Jag tror på rörelse. Styrka, kondition och en smula rörlighet på det. Behöver inte vara mycket – kan vara yttepyttelite under perioder.

Jag tycker det är häftigt att om jag gör en solhälsning (det finns 100-tals olika så hitta en du gillar) så vet jag precis var jag är stel och om det är något i min kropp som inte är i balans. Tycker yoga är fantastiskt på det sättet – att det stärker upp det som behöver stärkas upp och balanserar det som behöver balanseras.

Förra våren fick jag ont i knäet – analyserade och insåg att jag plockat bort mycket av styrkan och min yoga. Satte in det igen och var snabbt ute i skogen och sprang igen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sofie Lantto (@lanttolife)

Just nu leker jag med den här ihopplockade sekvensen under tiden min moccamaster brygger kaffet på morgonen – inte alla dagar – men dagar då jag känner att mina lungor har lite för lite plats, eller när kroppen känns sned eller stel. Tänker att får jag med en tesked framåt och bakåtböjningar lite rotationer på det och avslutar med lite höft och bröstöppningar så kommer jag bra långt.

Hur tänker du?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

En reaktion på ”#LEVFÖRFAN DAG 27

  1. Idag, 2 februari, har jag kört 365 dagar i rad med 12 minuters stretch och andning, oftast på morgonen via väckarklockan en kvart tidigare! Baserat på gamla tips/inspiration via din blogg, hopparat med lite från Sanna Hed och Monika Björn. Tack som fan! (Testet började med att prova om “66 dagar till en ny vana” var en grej, men det var sån bra känsla så jag bara fortsatte.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *