Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 26

#LevförfanLive med Mia Thomson. Förutom en jädra massa olika långlopp så är hon den enda kvinna som slutfört loppet Trans Scania (246 km över Skåne) fem gånger. Häng med oss när vi pratar om vad vi har på oss när vi springer på vintern, att hennes telefon ersätter ordet #tiofika till #tiomila och jag inte tycker det är konstigt att hon föreslår en tiomila. 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sofie Lantto (@lanttolife)

Här hittar du Mia Thomson!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *