Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 17

Enligt en analys av data från träningsappen Strava så är det idag (eller 19:e – lite olika från år till år) dom flesta överger sina nyårslöften. Är ditt nyårslöfte fortfarande relevant så bara bestäm dig för att du är en person som står över all data. Gört! 

Överanalysera inte utan bara häng in there och tänk att du är större än all data. Leta inte efter orsaker till att du inte ska göra det du bestämt dig för utan kom ihåg att hjärnan inte förstår ordet inte och formulera vad du VILL göra. Vad du SKA göra! 

Och när det gäller träning så tänk hellre lite än inget gäller 999 dagar av 1000. 

Har du gett något nyårslöfte, hur är motivationen idag? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *