#LEVFÖRFAN DAG 17

Enligt en analys av data från träningsappen Strava så är det idag (eller 19:e – lite olika från år till år) dom flesta överger sina nyårslöften. Är ditt nyårslöfte fortfarande relevant så bara bestäm dig för att du är en person som står över all data. Gört! 

Överanalysera inte utan bara häng in there och tänk att du är större än all data. Leta inte efter orsaker till att du inte ska göra det du bestämt dig för utan kom ihåg att hjärnan inte förstår ordet inte och formulera vad du VILL göra. Vad du SKA göra! 

Och när det gäller träning så tänk hellre lite än inget gäller 999 dagar av 1000. 

Har du gett något nyårslöfte, hur är motivationen idag? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *