Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 14

Har du en dammig (eller välanvänd) gummisnodd i något hörn – lägg det i fickan och spring eller gå igång kroppen och riv av det här passet. Gärna med fin utsikt! Nu på en gång eller spara till en annan dag.

Jag gillar att sätta en timer på 5 minuter och köra så många varv jag hinner under den tiden.
Vila en minut och kör nästa cirkel. Spring eller gå hem och hjärnan är redo att uträtta storverk igen. (Går självklart hur bra som helst att köra två eller tre vändor om du vill ha ett längre pass)

ETT:
10 rodd.
10 cykelben.
10 benböj (med eller utan hopp).

TVÅ:
10 marklyft (aka lyfta skotern).
10 utåtrotation.
10 utfall bakåt med rotation.

TRE:
10 benböj med bakåtkliv.
10 höftlyft (med eller utan den andra foten på knäet).
10 tricepspressar.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sofie Lantto (@lanttolife)

Tack Marie Kjellnäs för filmning.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *