#LEVFÖRFAN DAG 3

Dagens #LevFörFan tips är att fundera över när och var du känner dig som mest levande – och se till att få in det i ditt liv. Snåla inte! Gör det inte besvärligt – se till att det händer.

Jag älskar, alltså ÄLSKAR att åka skidor. Tiden försvinner. Det ilar i tänderna för att jag ler så stort. Älskar känslan av mjölksyra i benen i slutet av ett riktigt bra åk.

Det i kombination med att ett av mina löften till mig själv är att göra mer av allt mina barn vill göra med mig. Om inget konstigt händer så handlar det om några få år till dom väljer att hänga med oss på loven – och det är i ärlighetens namn inte så många aktiviteter vi alla tycker om – men skidor gillar hela familjen.

Var och när är du i flow? När glömmer du bort tiden? Vad vill du göra mer, mer, mer och mer av?

  • Jag vet att just skidåkning kan vara en fruktansvärt dyr sport, men jag anser att många gör den dyrare än den behöver vara. Det finns begagnat, du kan låna, du kan åka då inte alla andra åker. Jag vet att jag är bortskämd eftersom jag är uppvuxen vid ett fjäll där liftkortet under perioder ingick i ”kommunkortet” som kostade något stil med 500 kr och då ingick även entré till sim och bowlinghall.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *