Sök
Stäng denna sökruta.

KARANTÄN-AW FREDAG 3 APRIL 17:00

Fredag.
Vad betyder det?
AW !!!!
 
https://zoom.us/j/570288931
 
Du dyker upp med en kopp kaffe, ett glas vin eller vad 17 du vill. Fullt fokus på AW eller så tar du med AW:n på promenad eller som sällskap när du lagar mat. Vi tar det som det kommer, precis som på en vanlig AW. Kanske går några iväg till ett lugnare hörn (får ett eget breakout room) för att diskutera något eller så snackar vi högt och lågt om allt och inget. Några kikar bara in på väg till något annat, några stannar kvar hela kvällen.
 
Ses!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *