Sök
Stäng denna sökruta.

KARANTÄN-AW FREDAG 3 APRIL 17:00

Fredag.
Vad betyder det?
AW !!!!
 
https://zoom.us/j/570288931
 
Du dyker upp med en kopp kaffe, ett glas vin eller vad 17 du vill. Fullt fokus på AW eller så tar du med AW:n på promenad eller som sällskap när du lagar mat. Vi tar det som det kommer, precis som på en vanlig AW. Kanske går några iväg till ett lugnare hörn (får ett eget breakout room) för att diskutera något eller så snackar vi högt och lågt om allt och inget. Några kikar bara in på väg till något annat, några stannar kvar hela kvällen.
 
Ses!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *