Sök
Stäng denna sökruta.

#KarantänAW

Idag 17:00 kör vi karantän AW på Zoom.

Klicka på den här länken, säg ja till zoom och snacka livet och corona med oss.

Vi har valt att använda Zoom för att vi vill inte bara synas, vi vill se dig!

Ge dig inte utan ta dig in på AW:n. Har du tekniska problem så lös dom, se det som att du måste armbåga dig lite snällt in på den populäraste krogen i stan. Det kommer vara värt det!

Du ska inte behöva det men ifall att så har vår AW har Meeting ID: 122 964 380

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *