Sök
Stäng denna sökruta.

ÅÅÅÅREEEEE

Jag fick snöpanik i ett grått och lerigt Stockholm så när några vänner sa att dom hade plats i en lägenhet i Åre över helgen satte vi oss i bilen och körde upp.

Så värt varenda mil!

Älskar, älskar, älskar att åka skidor!

Älskar, älskar, älskar att barnen tycker det är lika roligt som jag! Det är värt varenda timme i barnbacken att vi nu kan åka tillsammans.

Att jobba mer i mössa, underställ och med en öl i handen får bli ett mål för 2020. Mötte upp Sara Rönne på Åre Ölkafé och stämde av några saker gällande ett roligt formgivningsuppdrag åt Holiday Club.

Marco och Ninja.

Såhär skrev jag om sista dagen på Instagram:  Det regnade hela dagen. Alltså H E L A dagen. Det var en helt jävla underbar dag!
Sällskapet! Snön! Backarna! Skidorna! Från att ha hängt i barnbackar och svettats med ben som darrar av utmattning av att ploga och en hjärna som vill checka ut på grund av minimänniskors ”låg-på-energi-fryser-allt-är-skit-bryt” så sitter vi plötsligt i ”vuxen-liften” och skrattar så det gör ont i magen.
Barnen ville åka i en egen lift och sedan åka ner tillsammans med oss nerför backarna. Så. Jävla. Härligt.

Det här är ett pepp-talk till dig som just i detta nu står i barnbacken men längtar efter ett rejält åk från toppen till botten av berget, sådär så benen är helt matta på slutet och tänderna ilar pga. leende. Håll ut. Det är värt det! Jag lovar, det är så värt det!!! Plötsligt sitter du i en vuxenlift och funderar på hur många gånger till du får hänga med dom till fjälls. Nu ska jag till gymmet och bygga ben. Behöver dom inte bara för att leva, simma, cykla och springa – jag behöver dom för att hänga med minimänniskorna i många många svängar till.

Vi var där torsdag till söndag. Som sagt var så regnade det hela söndagen – och ändå sa barnen “vi kan sova i bilen bara vi stannar i Åre så vi kan åka imorgon också …”

Gänget, tack för fantastiska dagar! Åre, tack för fantastiska dagar!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *