#LEVFÖRFAN LIMITED EDITION

#Levförfan är mitt livsmotto. En påminnelse om att jag ska dö en dag. Men inte idag – idag ska jag leva! Njuta. Lukta. Känna. Ta stora djupa andetag av livet liksom.

Bitter norrlänning som jag innerst inne är känns det alltid lite hallelujja och fånigt att skriva så – men för varje födelsedag jag får desto tacksammare blir jag. För jag vet att en dag är jag här. Nästa inte. På tok för många härliga vänner fick inte fira en till årsring.

Jag har graverat 45 muggar. Det är dom som finns med den här designen. För att fira min 45:e årsring. Kommer inte gravera några fler av just den här så vill du ha en så in och beställ på Lanttodesign.se

Ps. Jag tänker ge bort en mugg ikväll – kommer du på någon som behöver en #Levförfan mugg så gå in här (@lanttolife på instagram) och berätta vem och varför. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ÄNGSÖ TRAILRUN 2022

Ängsö trailrun. Vilken distans ska vi ta, 11, 21 eller 32 km? Jag frågar min vän Sara och syster Lisa. Lisa svarar

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *