#LEVFÖRFAN LIMITED EDITION

#Levförfan är mitt livsmotto. En påminnelse om att jag ska dö en dag. Men inte idag – idag ska jag leva! Njuta. Lukta. Känna. Ta stora djupa andetag av livet liksom.

Bitter norrlänning som jag innerst inne är känns det alltid lite hallelujja och fånigt att skriva så – men för varje födelsedag jag får desto tacksammare blir jag. För jag vet att en dag är jag här. Nästa inte. På tok för många härliga vänner fick inte fira en till årsring.

Jag har graverat 45 muggar. Det är dom som finns med den här designen. För att fira min 45:e årsring. Kommer inte gravera några fler av just den här så vill du ha en så in och beställ på Lanttodesign.se

Ps. Jag tänker ge bort en mugg ikväll – kommer du på någon som behöver en #Levförfan mugg så gå in här (@lanttolife på instagram) och berätta vem och varför. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *