JERRY JERRY OCH JERRY


Första gången jag träffade Jerry Engström var när jag övertalat Marie att vi skulle snöskovandra vid Höga Kusten. (Läs mer här!) När vi låg där i tältet sa vi “när vi blir gamla ska vi jobba på Utemagasinet” Då jobbade vi på Womens Health.

I februari åkte vi upp för att snöskovandra igen. Nu gamla. Eller åtminstone jobbar vi på Utemagasinet. Det är alltid som en stor energiinjektion att umgås med Jerry. Den här gången var vi där för att göra ett porträtt på Jerry.

Här med helgens gäng. Något jag verkligen gillar med Jerry är att han hela tiden återkommer till att han är ingen utan sina kollegor. På vägen till Friluftsbyn lyssnade vi igenom två poddar med Jerry och han berättade hela tiden om hur bra andra människor är. Ett drag jag gillar!

  

Den klassiska Jerrybilden. Uppe på Skuleberget.

Så. Iväg med dig, köp senaste Utemagasinet och läs mer om Jerry. Energiinjektion utlovas!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *