4 Comments

 1. sara i åre
  24 October, 2018 @ 13:19

  älskar att springa med Hazel. tycker det är vedervärdigt jobbigt med vanligt koppel så skriver verkligen under på tipsen 1 + 2 + 3. det är SÅ skönt att ha Hazel snett framför mig själv med spänd lina. hon är ingen draghund men hon “ligger på”. och hon vet att när selen åker fram så betyder det en enda sak och då varken stannar hon eller håller på med bus. det är som att hon vet att hon är på jobb.

  Reply

 2. Sofie
  24 October, 2018 @ 19:58

  Kul att höra – jag upplever samma sak med räven. När selen kommer fram så fattar han att nu ska det springas. (För vi har en sele … ska köpa expanderlina och midjebälte asap) Och när gps-halsbandet sätts på fattar han att nu ska det jagas.
  Längtar efter mer löpning med hund. MASSOR av mer löpning med hund!

  Reply

 3. Eva Marie
  24 October, 2018 @ 20:03

  Stort TACK för att jag fick inspirera på detta sätt ???

  Reply

  • Eva Marie
   24 October, 2018 @ 20:04

   Skulle givetvis vara hjärtan och glada gubbar och inte frågetecken 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.