Sök
Stäng denna sökruta.

TRÄNINGSFESTEN 2018

För andra året anordnades Träningsfesten, två dagar med träningsglädje i Gällivare. Allt från hårdrocksfys, boxning, löpning till yoga, dans och föreläsningar. Jag åkte hem och var med på ett hörn.

En av mina absoluta favorityogisar är Tina Ravelin. Att jag fick börja min söndagsmorgon med henne var värt hela resan!

Jag höll först ett träningspass. Vill du köra det så hittar du övningarna här! 

Uppvärmning, lite rörlighet och sedan tio bra övningar för att hålla sig snabb, stark och glad. 

Längesedan jag höll just styrka för en stor grupp – kul!

Sedan fick jag avsluta dagen med en föreläsning. Otroligt roligt. Tusen tack för att jag fick komma upp och vara del av Träningsfesten. 

Tack Amanda Matti och Emma Björkman Stenström för bilderna. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *