Sök
Stäng denna sökruta.

IRONMAN KALMAR FÖLJ MIG

Imorgon vid den här tiden hoppas jag ha fått springa på den här mattan. Ironman Kalmar. Jag är inte i min livs bästa form. Men jag är frisk, jag är glad och jag ska göra mitt bästa. Varenda jävla minut imorgon. Så får vi se hur långt det räcker. Kommer jag in i mål så tänker jag vara nöjd vad det än står på klockan. En dag som avslutas med “Sofie, you are an Ironman” är en bra dag. Punkt.

Här kan du följa mig – jag är nummer 2488.

Hörs imorgon kväll! Godnatt!

En av dom härligaste sakerna med Ironman Kalmar är alla tusentals vänner. Som Lina. Åhhh vad jag ska heja på henne imorgon! Ett år sprang vi in i mål tillsammans. Det glömmer jag aldrig. Men bara att få se hennes leende efter banan är värt att vara här.

Jag och Tysken. Imorgon ska vi dejta. 18 mil.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *