Sök
Stäng denna sökruta.

MALDIVERNA 2019

Maldiverna i februari var en riktig drömresa (läs mer här!) och nästa år kan du hänga på. 9–18 februari packar Coach Mike och jag simglasögonen och bosätter oss barfota på en båt igen. Och det vore såklart helt knäppt kul om just du följer med oss. 

Simma bland färglada fiskar, sköldpaddor och kanske en haj eller två och yoga och träna med mig.

Vi kommer bo på en båt som rymmer 12 personer (och eftersom alla som var med i år följer med – visst? – så kommer det bara finnas plats för två nya 😉 

Varje dag väljer du själv om du vill ha sovmorgon, simma eller yoga. Du behöver varken vara van simmare eller yogi – resan är för alla!

Vi simmar på nya platser varje dag.

Finns det en ö att yoga eller springa på så gör vi det.

Annars yogar eller tränar vi på båten.

Varje dag finns det tid för avslappning. Det finns inga måsten. Vi äter frukost, lunch och middag på båten.

Funderar du på vad du behöver packa så klicka här! 

Läs mer och boka här! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *