Search
Close this search box.

SIMMA OCH YOGA MED MIG PÅ MALDIVERNA

Vad gör du 17-27 februari? Jag tycker du ska hänga på mig och the one and only ”Rain Man of Swimming” Mikael Rosén till Maldiverna. Yoga, mysig stiglöpning och lyssna på föreläsningar med mig.

Planen: Simma i kristallklart vatten där korallreven möter bråddjup. Tropisk 30 graders värme, ljummet vatten och ljumna vindar. Tidiga morgnar väcker vi kroppen med yoga. Vi njuter av oslagbart god mat, magiska soluppgångar och annorlunda och svårslagen äventyrslöpning under vajande kokosnötspalmer. Vi simmar, yogar och springer. Vi samlar energi med lokala läckerheter, läser böcker, SUP:ar och laddar inför nästa pass..
Att simma i Maldiverna är som att simma i ett akvarium, fast bättre. Den vackraste av simningar erbjuds i kombination med tekniktips av en av dom bästa simtränarna i världen.

I början av veckan föreläser jag men föreläsningen handlar om dig. Om hur du väljer dina mål i livet och hur du får loss tiden som gör det möjligt att nå dem. En miniworkshop som du lämnar med känslan att allt är möjligt – och en handlingsplan för hur du tar dig dit du vill. Du kommer få en liten bok som du kan fylla i under veckan – för att komma hem med nya planer, idéer och en handlingsplan för att behålla lugnet och motivationen även i snöslasket i Sverige.

Är knäppt glad över att jag ska få leda den här veckan med ”The Rain Man of Swimming” Mikael Rosén. En favorit och en av dom absolut bästa simtränarna i världen. Saknar att simma med honom varje vecka – en veckas simboost med honom känns som ren lyx! 

Vi kommer bo på en båt och bli serverade god mat som vår egen kock lagar. Tänk att varje morgon vakna upp på en ny plats, vid en ny ö eller vid ett nytt rev …

Jag kommer hålla yogapass först för att släppa spänningar från det vanliga jobbet och sedan av simningen. Planen är att vi varje dag väcker kroppen med en mjuk flödande sekvens och senare på dagen kör vi som vill ett mer utmanande pass yoga, funktionell träning eller löppass på någon strand. Du kommer att åka hem med en bank med övningar för att hålla dig glad, hel och stark under 2018.

När du vill kan du låna en SUP-bräda, fiska eller snorkla.

Jag brukar kalla yoga för min health insurance (vad 17 heter det på svenska? Det står still i mitt huvud … hälsoförsäkring?) Jag har yogat i över 20 år. Först för att behålla fokus när jag hoppade fallskärm, sedan för att behålla styrka, smidighet och balans i kroppen så jag håller mig hel för roliga utmaningar och äventyr. Förutom poweryoga, globalyoga och gravidyoga så är är jag utbildad personlig tränare med inriktning på konditionsidrott och Crossfit (level 1 och Endurance) instruktör. Under dom sista sju åren har jag samlat på mig 14 stycken Ironman-medaljer och ett gäng swimrunvästar.

Alla är välkomna så kan och vill du så tveka inte – boka!  (Det finns sju platser kvar)  Vi lovar en vecka fylld av glädje, energi och en riktig simboost!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

4 reaktioner på ”SIMMA OCH YOGA MED MIG PÅ MALDIVERNA

    1. Bara tanken på att du skulle vara med på båten gör mig helt glad i magen. Jag säger skit i simningen och yoga, spring, SUPa, ät god mat, drick vin och bubbla om livet i solnedgången med mig. (*emoji med hjärtan i ögonen*)

    1. Haha. Ni får hoppa lite upp och ner över andra resor så hoppar upp och ner för den här verkar bli verklighet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *