Sök
Stäng denna sökruta.

TAJ MAHAL

Taj Mahal. Byggt av mogulhärskaren Shah Jahan åt sin älsklingshustru (ja, han hade flera fruar …) Mumtaz Mahal. Om jag minns rätt så dog hon efter att ha fött deras 14:e barn.

Casey i Agrafortet.

Det fanns två köer för att komma in till Taj Mahal. En för kvinnor och en för män (männen kunde gå rakt in medan vi kvinnor fick köa 90 minuter för att ta oss igenom säkerhetskontrollen) och sedan var det en indisk kö och en kö för “kreti och pleti” för att att komma in i själva  mausoleumet. Den indiska kön var bra mycket färggrannare än den andra.

Visar den här bilden också – för att jag börjar skratta varje gång jag ser den. En random turist tar en klassisk bild och så Paul som håller på och förklarar något invecklat för oss.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *