Sök
Stäng denna sökruta.

UPPÅT FÖR UTEMAGASINET

Så sjukt glad!!! Utemagasinet som jag sedan nyår är Art director för går bättre och bättre för varje nummer! I en bransch som störtdyker är det sååååååå j****vla kul och jag vill bara göra mer och bättre. Att få fler att ta krispiga andetag i naturen #idag, #ihelgen och inspirera till att förverkliga ute #drömmen känns så rätt!

Wop! Wop! Nu rockar vi vidare Marie.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

BASVECKA

Basvecka. Här hittar du en pdf så du kan planera en bra vecka.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *