Sök
Stäng denna sökruta.

SEX VECKORS CYKELBOOOOOOST

6v_cykelboost

Jag har skapat kursen jag själv skulle vilja vara med på! Med start 24 april kör jag sex måndagar cykel och fyra styrkepass för cyklister på Gym & Motion i Åkersberga. Vi startar med ett test för att se var vi är idag och sedan kör vi fokuserad cykelträning en gång i veckan samt fyra styrkepass för cyklister. Passen är uppbyggda så alla kan vara med, vi värmer upp och kör teknik och sedan pass för att du ska bli en starkare och snabbare cyklist. Genom att jobba med siffrorna du får under första cykelklassen så kommer du jobba precis där du behöver för att bli bättre.

Vem? För dig som vill jobba aktivt med att bli en starkare cyklist inför sommarsäsongen vare sig det är för Vätternrundan, ett triathlon eller för att du vill träna cykelbenen mer fokuserat.

Måndagar 17:45-18:45 (ja – jag vet att det inte är en optimal tid för alla men tänk på att det bara är sex veckor – bara se till att det går – det är värt det och middagen efteråt kommer vara så god!) 
Måndag 24 april
Måndag 1 maj
Måndag 8 maj
Måndag 15 maj
Måndag 22 maj
Måndag 29 maj.

Styrka på Gym & Motion Sågvägen torsdagar 18:00-19:00
Torsdag 27 april
Torsdag 4 maj
Torsdag 11 maj
samt onsdag 17 maj.
(Har du svårt att få till styrkan – fokusera på cykelpassen och kan du få loss en timme så kan du köra styrkepasset när det passar dig – jag lägger upp den i MyWellnessappen så du kan köra den när du vill) 

Kostnad: 1695kr för medlem hos Gym&motion. 1995kr för inte medlem (medlemskap ingår under dom sex veckorna vi kör) För anmälan mejla Malin på: malinbelin@gymomotion.se

Hoppas du vill och kan!
Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *