Sök
Stäng denna sökruta.

NYA ZEELAND

161223_nz20161222_0007

För tolv år sedan drog Hans, jag och sexmånaders Mira runt på Nya Zeeland i två månader. En av dom absolut mest fantastiska resor jag gjort. Har drömt om att åka tillbaka sedan dess och nu är vi här.

161223_nz20161222_0022

Det är något speciellt med att resa tillbaka till en plats du varit på tidigare. Tolv år. Samma Sofie. Samma Hans. Samma Mira. Och en Elis på det. Så mycket har hänt, så mycket härligt men såklart mycket annat också. Men framförallt åker jag runt och känner en enorm tacksamhet över att vi är friska, glada och får uppleva det här landet tillsammans.

161223_nz20161223_0075-kopiera    161223_nz20161222_0041 Elis tycker vi borde åka runt och ta om alla bilder från förra resan – men nu med honom. Han som universum snurrar runt (om du frågar honom …)  161223_nz20161222_0048 Vårt hem under två veckor. En lite större campervan än förra gången. Saker har ändras sen sist – nu är det strängare regler var man får campa – har du inte toalett i din van så får du inte campa där du inte har tillgång till toalett. Förståeligt men trist när det enda man vill är att dra ut i vildmarken och bo där ingen annan bor. Jag laddade ner en app “Campermate” innan vi drog. Insåg inte hur bra det var förrän vi började rulla – den visar dom flesta campingar och sevärdheter så vi kan planera efter vägen och hitta våra favoriter.161223_nz20161222_0057

Älskar. Älskar. Älskar äventyr. Älskar. Älskar. Älskar Nya Zeeland.

161223_nz20161223_0066

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

5 reaktioner på ”NYA ZEELAND

  1. Hope your enjoying New Zealand, im from wellington but live in Sweden for the past 5 years. There is some great running in Wellington if you ever get the chance to head there. Lots of beautiful trails

  2. Nya Zealand är fantastiskt! Vi hyrde ju också campervan (med toa, så vi fick campa vart vi ville!) och det är en sån härlig frihet. Underbart land, underbara människor och magisk natur. Jag har fortfarande inte visat mina bilder och ett par inlägg är på g från vår månad där!

  3. STÖRT vackert. Och vad SJUUKT att jag också var där för 12 år sen i ca 2 månader. Fast för mig själv och längtar tillbaka och vill ta med barnen! Härlig resa på er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *