Search
Close this search box.

OCH VINNAREN ÄR …

20161128_180144

Så många bra förslag – vill skicka muggar till varenda en av er! Alltså varenda en! Men nu har jag ändå valt en och det är annagoestri som skrev -> Nåt som tränande småbarns morsa lärt mig ”toss your hair in a bun, drink coffee, put on gangsta rap and handle it”

Det funkar för köttardagar på jobbet också. Sätt upp håret, kavla upp ärmarna, på med bra musik, prioritera och bara kööööörrrrrrr.

Så Anna – mejla sofie@lantto.se och ge mig din adress samt berätta om du vill ha muggen som jag gjort ovan eller om du vill ha designad på något annat sätt.

20161128_175910

Jag gick igång på den här muggen också, den hade varit perfekt under långdragna möten med människor som älskar sin egen röst. Det var jeos01 som skrev såhär på Instagram “Det gamla hederliga ”I survived another meeting that should’ve been an e-mail” – Perfekta muggen på jobbet!” 

Och så gillar jag den här och den här och den här och den här och det här citatet hade varit perfekt och det här och …

Stort grattis Anna! Och tusen tack för förslag som gjort att jag suttit och skrattat och nickat framför datorn och telefonen i flera dagar. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Svenska brukshundklubben

Målgrupp människa & hund i allt från typsnittsval till mässkoncept.
Plan: Användbart och nutida men samtidigt långsiktigt och hållbart. 
Härligt teamwork med Cajsa Rännar. Tog fram nytt typsnitt, nya trycksaker och en helt ny mässmonter för Svenska Brukshundsklubben.

Läs mer »

En reaktion på ”OCH VINNAREN ÄR …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *