Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN

161021_mugg20161021_0097

Roligast just nu är att så många har beställt muggar av mig. Och roligast av allt är att just den här muggen är den som flest vill ha.

Nu har jag 1000 och åter 1000 nya mugg idéer som jag skissar på …
Vad är den perfekta julklappsmuggen? Vad är ditt förslag?

Ps. Har du beställt en mugg och får för dig att fota den – snälla skriv in ett @Lanttodesign och/eller #Lanttodesign så jag hittar den – jag är sjukt spänd på se vilka äventyr Lanttomuggarna är ute på!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Svenska brukshundklubben

Målgrupp människa & hund i allt från typsnittsval till mässkoncept.
Plan: Användbart och nutida men samtidigt långsiktigt och hållbart. 
Härligt teamwork med Cajsa Rännar. Tog fram nytt typsnitt, nya trycksaker och en helt ny mässmonter för Svenska Brukshundsklubben.

Läs mer »

4 reaktioner på ”#LEVFÖRFAN

  1. Fina, roliga, bra julklapp! Jag hittade hit via Träningsglädje och nu har jag ännu en blogg jag vill läsa, när ska jag hinna med alla?! Kanske får börja med att beställa någon mugg 🙂

  2. De är ju så fina allihop ju! Kan inte riktigt välja. #utomhusärbäst eller #njutomhus skulle nog göra sig fint också. Eller kanske något med varm choklad-tema så här till vintern?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *