VAD VILL DU?

img_3325
September är min gör-vad-jag-vill-månad. Alla månader är såklart gör-vad-jag-vill-månader men just september har dom senaste åren varit återhämtning och vila från strukturerad träning.

Lagom till oktober brukar jag bli sugen på något lopp och så fort jag anmält mig så brukar jag vilja köra igång med strukturerad träning.

Just nu är jag inte sugen på att anmäla mig till något. Eller ja Siljan runt och Laponia triathlon är det närmaste ett pirr i magen. Jag låter det vara så och gör det jag känner för ett tag till. Som att det är knäppt kul att simma med CoachAnna och att jag älskar cykla. Så då gör jag det … tills lusten för något annat kommer.

Och så formger jag tidningar och föreläser. Lustigt att det inte är längesedan jag tävlade (Ironman Kalmar 20 augusti) men när jag står och föreläser och nämner att jag gjort 13 Ironman, 3 ÖtillÖ och hoppat fallskärm i 24 år så känns det som det handlar om någon annan. Inte har väl jag … men det har jag. Tydligen.

img_3099

Ska bli spännande att se vad magen går igång på 2017.
Vad är du sugen på?
Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

31 dagar #Levförfan

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor. Min vision är att jag genom ett mejl varje morgon är en hand att hålla i, lite jävlarannamma de dagar som behövs och en varm kram de dagar du behöver det.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig och varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg. ⁠

Läs mer »

Hej då räven

Fast jag visste att det var dags så är saknaden stor. Så stor. Så enormt stor. 

Jag kommer aldrig mer klappa den vackraste, mjukaste pälsen. De där vackra ögonen med perfekt eyeliner kommer aldrig mer möta mina för att kolla vilket håll vi ska gå. Ingen kommer prata sådär som bara han kan med mig till morgonkaffet. Han kommer aldrig mer att buffa på min arm när jag sitter framför datorn och han tycker det är dags för promenad.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *