Bike_Kurbits_Vgi_150726_136

150206_pattores0393

FOTOGRAF
Mitt absoluta favoritmotiv är den aktiva människan i mäktig natur. Behöver du en fotograf som inte tvekar över att bära sina kameror flera mil över höga berg – hör av dig!

1502_PATACH2156

onskelista2015

FÖRELÄSNING
Mål, motivation och hur fan får du tid?
Hur hittar du inspirationen, motivationen, drivet och tiden? För att inte tala om balansen i livet. Livet där man vaknar med ett leende för att man har något roligt på gång. Det ska vi prata om. Du får ett papper där du själv fyller i – så du lämnar föreläsningen med en handlingsplan och känslan av att allt är möjligt. Du får också handfasta tips på hur du får en effektivare och lugnare vardag.

Jag tar med dig på en Ironman. Från start till mål på en timme. Och berättar hur du ska göra om du vill gå i mål på en Ironman. Redan i år om det är det du vill. Men vill du inte det så förstår jag, det var inget jag ville under mina 35 första år. Då tyckte jag löpning var det tråkigaste man kunde göra när man har en timme över.

Bike_Rickard_Mallis_150409_065

FORMGIVARE
Jag älskar att formge böcker och tidningar från grunden. Blir lycklig när du bara måste bläddra vidare till och med när den handlar om ett ämne du inte trodde du var intresserad av. Designar allt från böcker och tidningar till kläder och muggar.

Bike_Juvel_160410_056

Laktattest_G&M_170317_148

PERSONLIG TRÄNARE
Jag är Lic. Personlig tränare med fokus på konditionsträning. Löpcoach Steg 1+2. Crossfit endurance instruktör. Crossfit level 1 licens. Spinning. 3D-löpning. Poweryoga The Academy. Globalyoga. Gravidyoga Ulrica Norberg.

Skriver om träning för tidningar som Runners World och Womens Health och är ledare på träningsresor.

SPEAKER
Lanttosisters har bland annat varit speakers på Stockholm triathlon och Womens Health halvmarathon (2015 var vi springande reportrar i live-sändning)

Känner du att den där Lantto måste jag jobba med? Mejla sofie@lantto.se.