Search
Close this search box.

KONDITIONS-PT I HÖST

150912_SALTOLUOKTA_20000384

Hösten är på väg. Barnen köper nya pennor. Och jag med. Rensar. Skriver nya familjescheman. Och så fylls jag alltid av ett sug att lära mig nya saker.

Någon höst gick jag reportageskrivarkurs, en annan spanska för resan, en tredje Webb-AD, en fjärde Crossfit och crossfit Endurance, en femte fördjupad yoga. Högt och lågt men jag funderar på vad jag är sugen på att lära mig mer av hösten 2016. Kunskap är aldrig fel – tror på att alltid fortsätta lära mig!

150912_SALTOLUOKTA_20000404

CoachCarl har startat en konditions-PT-utbildning som går under hösten och jag blir sugen inte för att jag vill coacha andra just nu utan just för att kunskap aldrig är fel och att få suga ur lite kunskap ur personerna som Carl valt ut lockar. Lockar som bara den!

Framförallt vill jag lära mig mer cykelteori av Fredrik Eriksson och Mikael Flockhart och vad kan Erik Wickström lära mig om längdskidåkning? (Massor!) Att Carl Norell (aka CoachCarl), Linus Johansson och Erik Börjesson är bra det vet jag redan – men att få tillgång till deras hjärnor och fråga, fråga, fråga, några dagar = lyx!

Utbildningen startar 10 september och är några helger under hösten och sedan en i januari. Är du sugen så sa Carl att det finns tre platser kvar. Jag tror det kan bli typ exakt huuuur bra som helst. Hojta om du vill gå så skickar jag vidare dig till rätt person!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”KONDITIONS-PT I HÖST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *