Sök
Stäng denna sökruta.

EN DRÖMMORGON

160806_yogasol20160806_0008

Fick till en sådan där drömmorgon som stod på min sommarönskelista. Smög upp innan familjen vaknade. Sprang dagens intervallpass och rullade sedan ut min matta och körde en timme yoga med Mia.

Så. Jävla. Härligt. Punkt.

Ps. Sedan drog jag på äventyrsbad med barnen. Eftersom jag cyklade till yogan, sprang innan och sedan simmade några längder så kan jag väl säga att jag kört triathlon idag? Lägg till ett gäng åk i vattenruschkanorna och några varv i vattenvirvelvinden, en glass och tacos till middag så har du koll på i princip hela min lördag.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *