Sök
Stäng denna sökruta.

UPPLADDNING LAPONIA TRIATHLON

Tri_Gve_Sprint_160614_405

Hemma i Lappland och laddar för Laponia triathlon. En Ironmandistans i midnattsol. Vi startar vid midnatt inatt. Simmar i Gällivare. Cyklar 18 mil. Härifrån till Ritsem och sedan springer vi till Stora sjöfallet.

Känns konstigt att strosa runt hemma och vänta på att få starta vid midnatt. Nadja Odenhage

Igår gick Laponia triathlon sprint.

160714_laponiasprint20160714_0045Nadja Odenhage

För mig är det lite gåshud redan nu, jag vet att Petra (i nummerlapp 134) kommer vara funktionär vid 80 km på cykeln och Veronica bredvid kommer stå i T2 (där vi byter från cykel till löpning). Nu fick jag precis reda på att Jonna kommer stå vid cykel 130 km. Det gör att jag redan längtar efter att få se dom.

160714_laponiasprint20160714_0461

Petra springer i mål efter Laponia sprint.

Så 00:00 smäller det. Då ska jag simma 3860 meter. Cykla 18 mil och sedan springa ett maraton. Mitt mål: som alltid att ta mig in i mål hel och glad! Jag ska göra mitt bästa men det här är en speciell tävling och jag tänker njuta av varenda känsla hela jäkla natten. Att min familj är här känns speciellt. Att jag kommer få heja och hälsa på massor av barndomsvänner. Midnattsolen. Att få cykla 14 mil rakt mot berget Akka.

Här finns det massor av bilder från gårdagens sprint! Och här kan du följa mig. Startnummer 42.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”UPPLADDNING LAPONIA TRIATHLON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *