Sök
Stäng denna sökruta.

Skräddarsydda KOMPRESSIONSTIGHTS

160520_retik20160520_0005

Vill du testa ett par kompressionstajts uppsydda efter dina mått?
OM JAG VILL? KLART JAG VILL!
Jag har varit en smula besatt av kompressionstajts i många år. Tränat i dom, tävlat i dom och återhämtat mig efter varje tävling så jag tänkte det skulle bli intressant att se om det är någon skillnad med ett par skräddarsydda för mig.

160420_retik20160420_0002

Var förbi Camp Pro på Hornsgatan. Fick mina mått tagna. Höger ben lite muskligare än vänster. Retik som märket heter har i många år tillverkat plagg med kompression för bland annat barn som har funktionshinder – men nu kan vem som helst beställa ett par skräddarsydda tajts.

160420_retik20160420_0005

Fick välja färger och nu i måndags landade dom i min brevlåda. Började med att ha på dom efter ett hårt cykelpass. Rätt svettigt att få på dom – men väl på sitter dom åt. Överallt. Galet sköna. Gillar verkligen att det är en bred kant högst upp.

IMG_1663

Har sprungit två gånger och styrketränat en gång i dom. Känns bra, men jag ska ge dom några gånger till innan jag tycker något på riktigt, just nu känns dom så fina att jag bara vill ha dom för återhämtning. Vill inte att den här härliga riktigt omkramande känslan ska försvinna, fast det lovar dom att den inte gör på dom här tajtsen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *