Search
Close this search box.

HAKUNGEBACKEN

160409_hakunge20160409_0007

Årets första Garnsvikensrunda. Garnsviken är min lunchrunda. Och där finns (tänk dig musik från filmen Hajen nu…) HAKUNGEBACKEN.

Hur stora och mäktiga Mallorcabergen än är finns det ingen backe som suger lika hårt i benen som (tänk dig musik från filmen Hajen nu…) HAKUNGEBACKEN. Idag körde jag den för första gången 2016. Och ja, den (tänk dig musik från filmen Hajen nu…) sög lika skönt i benen som jag minns från 2015.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *