Sök
Stäng denna sökruta.

GRATTIS SOFIE!

SnowShoe_Vgi_160304_241

Hurra, hurra, hurra för mig. Idag är min dag. Idag är jag kung! Idag fyller jag svaret på “den yttersta frågan om livet, universum och allting“.

Får jag önska mig tre saker av dig under min dag som kung så är det:
1. Gör världen bättre. Stort. Litet. Börja med att göra någon glad. Jag tror hårt på att ger du så får du. Så idag; GE! Skicka ett sms till en god vän och berätta varför du gillar hen. Ge tiggaren du går förbi något eller swisha en peng till en organisation du tycker gör något bra. Ge busschaffören en komplimang. Ja, du fattar…

2. Gör något annorlunda. Ta en annan väg till jobbet. Ät något du aldrig äter till lunch. Lägg dig tidigt om du brukar lägga dig sent. Stå på huvudet om så bara för en millisekund. Får du chansen så gör något som du normalt inte gör en vanlig måndag…

3. Vill du ge mig något så bjuder du mig på ett minne, bild eller ett hurrarop.
Ja alltså det är ok att ge mig fred på jorden, en skön cruiser som jag kan trampa runt i stan mednya Zippar, en villa i Port Pollenca, en start till Ironman Kona eller en chokladkaka. Men helt ärligt så har jag allt jag behöver och jag är så satans tacksam över det, men drömmar och önskningar tycker jag man ska ha ändå. 

Så, ut i världen nu – gör den bättre. På något jävla vis. Se till att ha en riktigt jäkla bra dag. Kram från dagens kung.

Ps. Vill du läsa vad jag har lärt mig under mina första 39 år så läser du det här …
Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

4 reaktioner på ”GRATTIS SOFIE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *