Sök
Stäng denna sökruta.

DIAGONALÖVNING

190224_magnustraning0005

Jag och Lisa rev av ett träningspass med en gammal favorit. Magnus Hagström. Jag tränade med honom bland annat året jag körde Norseman och Kalmar Ironman med två veckors mellanrum.

Magnus träning var en variant av Crossfit Endurance. (Förenklat Crossfit med inslag av mycket teknik och hårda intervaller i simning/cykling/löpning.) Har aldrig känt mig så stark och snabb som när vi kört hårt några månader. Älskar den känslan – att kroppen klarar vad som helst.

Förra veckan körde vi ett träningspass där bland annat den här övningen var med – en bra diagonalövning. Enkel för att det enda du behöver är en vikt. Jag kör diagonalövningar i dragmaskin varje gång jag är på gymmet – det här var en bra variant när jag kör hemma.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA 2013

Vid nyår brukar jag titta tillbaka och så tänker jag “hur ska jag kunna toppa det här?” Men när jag tittar tillbaka på

Läs mer »

Träningsvärk!

Det hör säkert ihop med att jag vilat flera veckor – men dagens träningsvärk … Jag säger bara DAGENS TRÄNINGSVÄRK! Jag har

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *