Sök
Stäng denna sökruta.

DAGENS MAGKÄNSLA

Jag har alltid gått på magkänsla. Att göra saker för att andra är pepp brukar aldrig bli bra. Förra året gick jag och Lisa igång på Rockman. När jag ser den här filmen så känner jag tacksamhet över den dagen men pepp är jag på det här:

Inte Justin Biber. (Så mycket.) Men miljöerna. Och det är på gång. Om några veckor ska två vänner och jag på en mini-roadtrip på Island. Har frågat ut den här bruden om dom dom bästaste ställena. Och alla miljöer i Bibers video är med på hennes lista. LÄNGT!

Vad säger din magkänsla att du ska göra idag?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

2 reaktioner på ”DAGENS MAGKÄNSLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *