Sök
Stäng denna sökruta.

VARDAGSLYX

151009_trastskog0034

Oktober. Sista tävlingen för i år är gjord. Jag känner ett lugn i kroppen. Fullständigt nöjd att vakna hemma, äta långfrukost med familjen, träffa vänner jag inte sett på länge och fokusera på jobb.

Jag vet att det kommer börja klia i kroppen snart men just nu är jag fullständigt nöjd och njuter av det. Gör saker så jag känner mig rik i vardagen. Som att ta med mig lunchen ut – det är vardagslyx enligt mig.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

En reaktion på ”VARDAGSLYX

  1. De bästa rundorna jag kan minnas är de där kravlösa joggarna veckorna efter att jag har genomfört ett lopp som jag tränat inför länge. När man plötsligt redan har klarat av det där man företagit sig, och bara kan mysjogga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *