Search
Close this search box.

100 DAGAR UTAN / 100 DAGAR MED

151003_IMBARCA0059

En av dom bästa sakerna med Ironman Barcelona var att jag fick bo och hänga med Erika. Vi bodde på ett knäppt sunkigt hotell.

När jag säger sunkigt så kan du försöka se scenen som vi möttes av vid 16-tiden när vi kom dit: På trappan till hotellet står fullt med aspackade brittiska ungdomar och pensionärer. I receptionen står en ung kille som kissat på sig. Med en öl i handen. En annan kille har den klassiska t-shirten ”Enjoy my cock” på sig. Tittar du till vänster så ser du poolen där alla solstolar är upptagna, alla soldyrkare har en cigarett och en öl i plastglas i handen. Ytan på poolen är sådär oljig så du ser hårstrån som simmar omkring.

Första natten märker vi att dörren till rummet är så tunn så det kändes det som att dom som pratade i korridoren stod inne i vårt rum. Det lät som om dom som hade sex på andra sidan väggen hade det i vårt rum. Ja, du fattar.

Varför berättar jag det här, jo för att trots att det var som att kliva ombord på en finlandsfärja (vilket jag hatar) så var det kul – för att med Erika så kan man skratta åt allt och göra det bästa av situationen. Inget blir bättre av att sura. 151003_IMBARCA0096

Erika körde 100 dagar utan alkohol och godis fram till tävlingen. Nu har Erika dragit igång 100 dagar utan / 100 dagar med igen och du kan signa upp och få gratis pepp och recept av henne varje söndag. Så fundera om det är något du vill göra i 100 dagar eller plocka bort ur ditt liv i 100 dagar. Klicka in här om du vill ha mejl med Erikapepp, recept och annat bra. Ba gör! Mer i Erika i allas liv!

151015_skog0008

Jag tänker att jag vill ha mer natur i mitt liv. För min del kan skillnaden mellan en fantastisk dag och en rätt grå dag vara att jag kommer ut. Springa. Andas. Gå. Simma. Cykla. Whatever – bara jag kommer ut. Så det får bli #100dagarmed skog.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

2 reaktioner på ”100 DAGAR UTAN / 100 DAGAR MED

  1. Det här konceptet eller målet, eller vad man nu kan kalla det har jag tänkt på i någon vecka nu. Såg någon på Instagram som gjorde det och jag har tänkt tanken att 100 dagar faktiskt är en väldigt bra tidsperiod. Jag vill också, ska bara komma på vad jag vill. Men 100 dagar med skog lät riktigt härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *