Sök
Stäng denna sökruta.

Superhjältinnan Shahrzad

En av superhjältarna igår var Shahrzad Kiavash. Hon rev av en olympisk triathlon utan fötter. Jag älskar henne för att hon är otroligt tuff men också bjuder på sig själv och erkänner att livet inte alltid är fantastiskt och underbart.

Sällan jag gråter av videoklipp på nätet, men när jag såg det här så gjorde jag det. Grattis Shahrzad!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”Superhjältinnan Shahrzad

  1. Fina Sofie, jag tycker så mycket om dig!!! Och jag är så glad för att jag fick den stora äran att träffa dig på riktigt (även om det kändes som att vi känt varandra i minst 3 år). Jag blir så ödmjukt tacksam för att dina fina ord. Har sagt det flera gånger – du är min idol och du är så grym på alla sätt. Det förhöjer stoltheten att de orden kommer från just dig. Tusen tack och tack för all pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *