Sök
Stäng denna sökruta.

DRÖMMORGON

IMG_2892 Har flera gånger fått frågan vad min bästa pass är och svarar alltid att det absolut härligaste passet jag vet är att möta upp några sköna vänner och simma i havet eller en sjö. Gärna avsluta med en kopp kaffe på klipporna. IMG_2887

Och nu är sommaren här! Morgonsimmade med Erika i torsdags, med Lisa i lördags och bara för att det är så härligt med Lisa, Anders och Thomas igår. Älskar! Älskar! Älskar att det faktiskt är sommar nu.

01+Rockman+MAP+Rev--+highres

Mindre än en vecka kvar till något jag drömt om i över ett år. Rockman Swimrun. 6,2 km simning. 33,8 km löpning. Cirka 2200 höjdmeter. Allt tillsammans med syster Lisa. Vi ska få se Predikstolen och avsluta vid Florli. Enligt mig i världens vackraste landskap.

Så senaste dagarna har vi kört korta pass med många byten. Vi testar utrustningen, syr fickor på våra Icebreakertröjor för att slippa ta med någon midjeväska och övar på snabba i och uppgångar. Nu är det ingen ide att köra långpass eller hårda intervallpass den tiden är förbi.

Ps. Utrustningen. Läs mer här om du funderar.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

ÖTILLÖ FINAL 15

Jag och syster Lisa anmäler oss spontant till ÖtillÖ – Final 15. Dom sista 15 km av Ö till Ö. Kvällen innan

Läs mer »

SUUNTO SPARTAN ULTRA

Har testat en Suunto Spartan Ultra i drygt ett halvår. Fick låna den när jag skulle till Himalaya för att springa 100

Läs mer »

En reaktion på ”DRÖMMORGON

  1. Älskar simning i öppet vatten nu när vattnet blivit mer behagligt för mig 😉 ! Så vackert! Kul med rockman, den vill jag också göra en dag! Ska bli kul och höra om det äventyret sen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *