Search
Close this search box.

LANTTOLOVE

LANTTOLOVE_150510_kurs1643
Igår var jag med på en workshop i bröllopsfotografering. Inte helt väntat, inte ens för mina närmaste vänner. Men lycka och kärlek. Lantto gillar.

LANTTOLOVE_150510_kurs0698

Nu har jag samlat kunskap. Insett att jag är väldigt lite rosa och romantisk (no news…) men väldigt mycket för lycka å love liksom. Vart det leder får vi se. Företagsnamnet är i alla fall klart. LanttoLove. Såklart.

LANTTOLOVE_150510_kurs0715

Det jag framförallt ville få tips på är hur jag fotar bra i kyrkan. Emelie som höll kursen är helt suverän på att förmedla kunskap och tipsade om allt från att alltid ha tysta skor på sig, flytta på sig under musiken, exakt var man ska befinna mig för dom bästa bilderna och inställningar för kameran. LANTTOLOVE_150510_kurs0998 kopieraHar 2000 bilder att gå igenom från gårdagen. Förberedelser, detaljer, porträtt och närbilder.LANTTOLOVE_150510_kurs1076

Frågade Emelie om hennes tre bästa tips för att fota bröllop bra:
1. Om det är möjligt, fota på kvällen. Utnyttja det fina kvällsljuset.
2. Se till att ha en bra kamera så du kan fota även i dåliga ljusförhållanden (som det kan vara i kyrkan ibland …)
3. Locations. Lägg tid på att hitta fina miljöer så blir ditt jobb enkelt. Se till att besöka platsen du ska fota på, helst vid samma tidpunkt som du ska fota så du ser hur var ljuset kommer ifrån.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

OUTDOORMÄSSA I TYSKLAND

Har varit på outdoormässa i Tyskland. Kikat på nyheter inför vår-sommar 2019 tillsammans med Uteredaktionen. Det var över 900 utställare på mässan,

Läs mer »

HAUTE ROUTE

Har gått upp och åkt ner. Gått upp och åkt ner. Har gått upp och åkt ner. I en veckas tid. Haute

Läs mer »

3 reaktioner på ”LANTTOLOVE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *