Sök
Stäng denna sökruta.

NÄR JAG BLIR GAMMAL …


När jag tänker på människor som inspirerar mig så tänker jag på människor som dom här två. Han ovanför river av en Ironman vid 84 år. Älskar hans livsråd.

Och Eddie Hunter. Åh, jag vill också åka skidor. Inte bara nu. Även när jag närmar mig 100. (Tack för tipset Triskicki)

Inser nu att jag valt två gubbar. Var är tanterna? Det är ju ändå vi som oftast lever längre. Har du inspiration till mig?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

2 reaktioner på ”NÄR JAG BLIR GAMMAL …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *