Sök
Stäng denna sökruta.

SJUK

150206_pattores0689

Har haft hög feber, ont i kroppen och huvudvärk sedan i torsdags. Sådär så jag inte kunnat ta mig upp ur sängen. Glöm ligga och jobba lite. Inte ens orkat se film. Från att jag tänkte “äh, jag lägger mig tidigt och sover bort det” till att jag efter två dygn googlade “Chile, hög feber, huvudvärk”

Skulle inte gjort det. Nu känns det som att dör jag inte av denguefeber så är det någon parasit. Men framförallt så är jag så tacksam över mitt vanliga liv. Tanken att det finns dom som vaknar och känner såhär varje dag – vilka hjältar!

Så hur tungt dagens träningspass är tänk på hur det känns att vara sjuk. När din enda önskan är att bli frisk. Att kunna springa. Att kunna ta sig till simhallen tidigt för att frysa lite innan första längden är gjord. Enjoy! Det tänker jag göra när jag skrämt bort den här skiten som jag har i min kropp.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HELA MITT LIV ÄR EN KRIS

Häromdagen fyllde jag år. Firade genom att cykla, kramas och äta citronmarängpaj. Förutom familjekramar så var dagens finaste när i en paus

Läs mer »

GRATTIS BUBBEL!

Idag fyller min allra bästaste fallskärmskompis Boel år. Hon är inte bara min allra bästaste fallskärmskompis – hon är också en av

Läs mer »

SPORTLOOOOOOOV

Om du följer mig så vet du säkert hur jag håller på och tjatar om att prylar inte gör dig lycklig. Well,

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *