Sök
Stäng denna sökruta.

BRA SIMPASS

Simmning_Blalagunen_140731_133Morgonpass i Söra simhall (OBS. Bilden är från ett annat tillfälle!) Packar väskan kvällen innan, när klockan ringer 06:00 tänker jag inte jag bara går upp. Hatar minuten innan jag simmat första 50 meterna. Men sen … skönt!

3*100 m insim
200 meter teknik. (Valde en ny övning för varje 50 meter)
8*25 m varannan hårt/löst
400-300-200-100 m (Vila till pulsen gått ner och jag pratat lite med simgrannarna)
200 m paddlar
100 m ryggsim

Foto: Hans Berggren. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *